29. heinäkuuta 2013

Kiitos, Pietarsaari!

Moikkasta lukijat!
Lopultakin ehdin hakea sen paketin! Kiitos! Se oli mahtava. Rooibos...Se on jännittävää. Saa nähdä, millaista se oikeastaan on. Ne Red Heartit...En olekaan ennen neulonut niillä. Ja ne, mitä luulin karkeiksi, olivatkin nappeja. Ja se kortti on jo kansiossa tallessa. Kiitos siis vielä! Upea paketti!
Annetaan puikkojen heilua!

24. heinäkuuta 2013

Kaulaliina työn alla

Moikkasta lukijat!
Toinen kaulahuivi on työn alla, mutta se onkin pidemmän ajan projekti se. Tällä hetkellä tuntuu nimittäin siltä, että hartiat ja sormien nivelet eivät oikein pidä siitä projektista. Pitää kai siirtyä tuon kanavatyön pariin. Pitäisi muutenkin saada se valmiiksi ja laittaa kehystämöön, että saisi sen sitten laitettua postiin menemään hänelle, jolle olen sen tarkoittanut. Toivottavasti vastaanottajapäässä ei hypitä kattoon.
Ja Pietarsaaren lady, kiitos! Sain sen lapun tänään, mutta tänään en uskalla lähteä minnekään, kun tuo vointi nyt meni taas tällaiseksi kuin meni. Toivon vain sydämestäni, että jaksan perjantaina hakea sen. On tämänkin, kun ennen saattoi tehdä mitä vaan ja koska vaan, mutta nyt tuo vointi määrää pitkälle sen, mitä voin tehdä ja koska.
Annetaan puikkojen heilua!