27. huhtikuuta 2012

Jälleen yksi valmis

Moikkasta lukijat! Tässä olisi taas yksi. 267 grammaa sanoi vaaka.
Annetaan puikkojen heilua!

Uskaltaakohan tätä sanoa?

Moikkasta lukijat! Mulla on tekeillä eräs projekti, joka toivottavasti pian valmistuu. Sitten mä pääsen ton yhden kanavatyön kimppuun, joka on odottanut jo tarpeeksi kauan. Onneksi on Idolseja levyllä ansastettuna, niin että seuraakin riittää, ja suomeksi vielä. Helpompi seurata kun ei tarvitse vilkaista ruudulle. Annetaan puikkojen heilua!

18. huhtikuuta 2012

Oikea sukanrumilus

Moikkasta lukijat! Tässä taas yksi 114 g painoinen sukanrumilus.
Annetaan puikkojen heilua!

15. huhtikuuta 2012

Tässä on yksi sukka

Moikkasta lukijat! Joo, puikot ovat taas heiluneet. Tässä olisi taas yksi sukka valmiina. Toivon sydämeni pohjasta, että se saa pian oman parinsa.
Ai niin, ja pitihän minun sekin sanoa, että vaaka sanoi, että tämä kaunokainen painaa59 grammaa. Pientä on, pientä on, tiedän sen, mutta eivätkös ne isot joetkin saa alkunsa pienistä puroista. Annetaan puikkojen heilua!

8. huhtikuuta 2012

Kiitos taas, SNY!

Moikkasta lukijat! Pate kävi visiitillä ja toi tällaisen.
Annetaan puikkojen heilua!

4. huhtikuuta 2012

Suuret joet saavat alkunsa pienistä puroista

Moikkasta lukijat! Tässä on seuraava kaunokainen. Se painaa 20 grammaa. Pientä, tiedän, mutta eivätkö ne sano, että pienistä puroista kasvaa suuri joki. Annetaan puikkojen heilua!

2. huhtikuuta 2012

Langan määrä on yhä vähentynyt

Moikkasta lukijat! Jälleen olen tehnyt yhden peittotilkun. Tuleeko se Porkkanapeittoon vai minne? Sitä en tiedä. Sen näkee sitten. Tämä peittopala painaa 33 grammaa. Tiedän, säälittävän pientä. Mutta niin se nyt vain on. Siihen on sopeuduttava.
Annetaan puikkojen heilua!