29. lokakuuta 2011

AAAAARRRRRRGH!

Moikkasta lukijat! Mistäkö on kyse? No langasta tietenkin! SNYni nimittäin toimitti minulle viime paketissaan kaksi kerää erästä tiettyä, hienoa merinolankaa. Olenkin nyt yrittänyt epätoivon vimmalla miettiä, millainen neule niistä olisi paras tehdä. Ai miksi? No serkkuni takia tietenkin! Tai pikemminkin hänen tyttärensä takia. Kyllä, serkullani on tytär. Mietin alkuun jotain peittoa tai sentapaista. 100 g vaan ei taida riittää liiviin eikä mihinkään. Kaulaliinaan se kyllä varmaan riittäisi, tai sukkiin. Mutta en minä yksinään tuota uskalla ruveta neulomaan, se on niin hienoa. Mutta kun se on samalla noinkin kirjavaa, olen koettanut kovin miettiä, pistääkö vaikka solidia kullanväristä sen kaveriksi, vai ottaako peräti vaaleansinistä tai lilaa. Vielä en ole ehtinyt päättää mitään. Ja sukkia neulon mieluiten yksinkertaisella langalla. Kaksinkertaisesta tulee liian monimutkaista. Mutta toisaalta jos tuohon kaveriksi laittaisi toisen langan, voisi alkuperäinen riittää pidempään. Argh! Miksi tämän pitää olla näin hankalaa? Olisi edes kolmas kerä! Ja Lankaamaailmakin, eräs kauppa josta tuota saisi lisää, on Helsingissä asti. RÄYH! AARRRRRGH! En ala! Minun on pakko löytää jokin hyvä malli! En tahdo kauniin langan menevän hukkaan. Annetaan puikkojen heilua!

22. lokakuuta 2011

Kiitos taas, SNY!

Moikkasta lukijat! Nyt tul.ee oikea kuvapläjäys. Saas nähdä, kestääkö tämä blogi edes kaikkea. Annetaan puikkojen heilua!




8. lokakuuta 2011

Voi hyvä tyrmistys! Kiitos, SNY!

Moikkasta lukijat! Tätä te ette usko ikinä!

Tuossa on siis kanavatyöpaketti ja kortti. Kiitos hirmuisesti, SNY! Hän sanoi vielä, että varsinainen paketti on vasta matkalla. Tämä oli kai siis sellainen välimuistamisen tapainen. Mutta nyt tiedän, että Tampereen lady ei ole hän, joksi häntä aluksi luulin. Nyt olen siitä aivan varma. Annetaan puikkojen heilua!