13. syyskuuta 2011

Tässä on eräs sukkapari

Moikkasta lukijat! Tässä on osuuteni Sukkasatoon. En tiedä, jaksanko tehdä toisenkin parin vielä.

Annetaan puikkojen heilua!

9. syyskuuta 2011

Olen sanaton!

Moikkasta lukijat! Vilkaiskaas tätä.


Kiitos paljon, SNY! Kiitos paljon! Tunnet minut kyllä aika hyvin. Tai ainakin luit lomakkeen huolella. Herkulliset värit noissa langoissa ja sitä rataa, suklaisista herkuista nyt puhumattakaan. Ja korttikin vielä! Olen aivan sanaton, mutta tiedän ja lupaan, että lahjalle on käyttöä. Ihan varmasti on. En tiedä luetko tätä, mutta toivon salaa, että luet. Annetaan puikkojen heilua!

Paketti tuli

Moikkasta lukijat! Pakettikortti on nyt lompakossani. En ole vielä hakenut sitä. Katsotaan, jaksanko tänään. Neulonut kyllä olen, mutta jälki ei ole mitenkään mairittelevaa. Minä ja sukat vaan emme oikein sovi yhteen. Annetaan puikkojen heilua!

6. syyskuuta 2011

Ensimmäinen sukka aloitettu

Moikkasta lukijat! Joo, tässä on vähän tullut seurailluksi BB:a ja ehditty jo sen takia hiiltyäkin, tai siis ei sen itse ohjelman, vaan niiden asukkaiden takia. Mutta jotain hyvääkin BBsta on koitunut. Ai mitä? No se, että ensimmäinen sukankudin on aloitettu! Ehdin sen verran paljon katsoa BB:a. että ehdin jo...ovatko ne nyt kiilakavennuksia nimeltään, joissa olen menossa juuri nyt. Hyvältä näyttää, vaikka "pitsistä" jälkeä tuleekin paikoin, mutta näyttää siltä, että minun tekemissäni sukissa "pitsi" on jotain, miltä ei vaan pääse karkuun, ei edes neuloja itse, vaikka kuinka yrittäisi. Annetaan puikkojen heilua!

1. syyskuuta 2011

Puikot eivät heilu, neula kyllä

Moikkasta lukijat! Pitää kai kohta taas vaihtaa puikkojen parista kanavatöiden pariin, kun tuntuu taas niin häijyltä niskassa. Mä olen antanu neulani lentää Daegun ja äsken BBn vauhdittamana. Saa nähdä, minne tuo Punahilkka lähtee. Annetaan puikkojen heilua!